Noutati

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită la Casa Betsaida

Ziua de 1 Octombrie reprezintă Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Iar noi am ales ca în acest an să profităm de vremea încă blândă pentru a organiza o ieșire într-un centru comercial din orașul Cluj Napoca și să ne relaxăm în parcul alăturat.

O idee agreată din start de toți cei care ne-au însoțit! Ne-am bucurat să vedem zâmbete pe chipurile ridate de timp ale seniorilor noștri. 

Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat și care au făcut posibil ca această zi să fie cu adevărat deosebită!

Vă îndemnăm să ne prețuim seniorii, nu doar într-o zi din an, ci mereu. Să îi respectăm, să îi ascultăm și să le fim un sprijin. Să ne amintim câte ne-au oferit de-a lungul vieții, să le conștientizăm potențialul și să le alinăm dorul și durerile sufletului.

"Cel tânăr cu puterea și cel bătrân cu povața."
Proverb românesc 

Salutari din Bulgaria

Lucram impreuna si ne distram impreunasmiley

Zilele acestea o parte dintre angajatii Casei Betsaida se bucura de o binemeritata si mult asteptata vacanta pe litoralul bulgaresc. Profitam de mare, de soare, de mancarea traditionala si de tot ceea ce acest loc ne oferawink

Multumim sefului nostru si conducerii pentru initiativa, organizare si mai ales pentru rabdare! laughheart

Zile cu soare

Fie că este vorba de jocuri, de practicarea unui hobby sau mici activități de grădinărit, petrecerea timpului în aer liber aduce cu sine nenumărate beneficii și o bunăstare generală!smiley

Uniti sub steaua Betleemului

Vă așteptăm cu drag la evenimentul pe care l-am pregătit pentru bunicii noștri, și pentru toți cei care vor să ne reamintim de nașterea Domnului Iisus!

angajam infirmiere

Angajam infirmiere

Căminul pentru persoane vârstnice din cadrul Asociaţiei Casa Betsaida angajează personal pe postul de infirmier/infirmieră. Pe lângă contractul de muncă asigurăm cazare și masă. 

seara de colinde

Seară de colinde

Vă așteptăm la o seară de colinde la Căminul de vârstnici Casa Betsaida. Evenimentul este organizat special pentru bunicii asociației.

Hilfe Für Roumanien, Hanspeter Adank, Artur Csergezan

Mulțumiri!

Asociatia Casa Betsaida le multumeste asociației Hilfe Für Roumanien din Elvetia, pentru ajutorul acordat in cumpărarea și montarea sistemului de detecție și avertizare incendiu

Cu ei am sarbatorit in martie ...

In martie am sărbătorit ziua de naștere a șase rezidenți a căminului Casa Betsaida. Le dorim la mulți ani și multă sănătate. 

8 martie

"Fiecare clipa pe care o consumi, sa-ti aduca implinire ..."

Multe bucurii, zambete, impliniri, si ... toate binecuvantarile pe care le poate experimenta o femeie, ti le doresc cu ocazia acestei zi speciala: “8 Martie!”

1 martie

1 martie, la Caminul de Varstnici Casa Betsaida - unii au plans de emoții cand au primit felicitarea ...