Noutati

Magia Crăciunului la Casa Betsaida: Împodobirea bradului și bucuria primirii cadourilor!

În acest minunat video, te invităm să pătrunzi în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă alături de noi, la Casa Betsaida. Împreună, pornim într-o călătorie plină de bucurie și emoție, în timp ce împodobim bradul de Crăciun, transformând fiecare ramură într-o poveste a speranței și a iubirii. Descoperă farmecul momentului când comunitatea noastră se adună pentru a împărtăși cadouri, simboluri ale generozității și solidarității. Privește cum zâmbetele se înmulțesc și cum inimile se umplu de căldura spiritului sărbătorilor. Acest video este o invitație către magia autentică a Crăciunului, plină de emoții și surprize, la Casa Betsaida - locul unde se naște speranța și se conturează bucuria fiecărui suflet.

De ziua copilului

Cândva am fost și noi copii și ne doream să creștem mari. Și timpul a trecut și, vrând-nevrând, dorința ni s-a împlinit. Și am crescut mari și am uitat de joc și joacă.

Dar ieri ne-am amintit de copilărie și de fericirea ce ne-o aducea! Și ce zi am avut!!! După o scurtă încălzire în aer liber, am redescoperit jocurile de odinioară. Și apoi am fost și la frumoasa piesă "Petrică și lupul". Voi o mai știți? Iar ziua nu ar fi fost completă fără vizita la cofetărie! Un deliciu! 

Ahhhh, copilărie dragă, ce dor ne-a fost de tine! 

La mulți ani, copile drag, oriunde ai fi și oricâți ani ai avea! 

La mulți ani! 

1 Iunie 2023 

1 Mai frumos!

Ieri ne-am bucurat din plin de ziua de 1 mai și dorim să împărtășim și cu dumneavoastră frânturi din această zi frumoasă!

Suntem recunoscători pentru soare, pentru căldura lui, pentru gradina frumoasă în care ne putem relaxa, pentru sport, pentru sănătatea pe care o menținem prin cât mai multă și mai variată mișcare, pentru prieteniile create între noi, pentru fiecare motiv de bucurie, pentru fiecare vizită, pentru mâncarea delicioasă și pentru o primăvară mult dorită!

Și pentru acest 1 mai frumos!

Hristos a Înviat!

După zile pline de pregătiri, azi sărbătorim ziua în care a înviat Isus! Iar învierea Lui ne aduce promisiunea că:

"În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă nu ar fi fost așa, v-aș fi spus. Eu mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi!" Ioan 14:2-3

Speranța aceasta o sărbătorim azi și ne dorim să ne fie tuturor călăuză în fiecare fi!

Sărbători binecuvântate!

Hristos a Înviat!

Sărbătorile Pascale Catolice la Casa Betsaida

Fie că astăzi sărbătoriți Floriile sau Învierea Domnului, vă dorim momente fericite alături de toți cei dragi! 

Noi am avut parte în această zi de multă voie bună, de o mâncare delicioasă, de cozonac și ouă de ciocolată!

Mireasma sărbătorilor să aducă cu sine o întoarcere spre armonie, speranță, toleranță și iubire! HRISTOS A ÎNVIAT! 

Mărțișoare, zâmbete și flori

Primăvara a adus cu sine multă fericire la "Casa Betsaida". Am apreciat fiecare floare primită, fiecare mărțișor și zambet, ne-am delectat cu un tort delicios, am cântat și am dansat până târziu și ne dorim ca această atmosferă de bucurie să ne țină până la vară! :))

"Mica Unire" sărbătorită cu mare bucurie!

În fiecare an, pe 24 ianuarie, este sărbătorită Ziua Principatelor Române, cunoscută și sub denumirea de "Mica Unire".

La Casa Betsaida a fost astăzi o zi deosebită, cu multe activități prin care să marcăm și noi importanța acestei zile. Am dansat hora, am râs, am desenat și am recitat poezii, ne-am simțit bine și ne-am simțit, din nou, mândri că suntem români și că avem în spate o istorie așa de bogată.

La mulți ani, România!

Sărbători fericite!

La ceas de seară ne oprim din agitația ultimelor zile, ne adunăm lângă brad și recunoștința ne inundă sufletele. Recunoștința pentru un nou an care aproape a trecut, pentru sănătate, pentru cei dragi de aproape sau de departe, pentru cadourile primite sau pentru cele care am avut posibilitatea să le oferim, pentru bucatele gustoase și pentru toate momentele frumoase care acum s-au preschimbat în prețioase amintiri!

Dorim de asemenea să mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul în ultima perioadă. Celor care, prin glasurile lor și prin colindele alese, ne-au apropiat de Cer și de nașterea Mântuitorului! Mulțumim grupului de colindători de la Biserica Penticostala Speranța Cluj, grupului de colindători de la Biserica Penticostala Albini, tinerilor de la Liceul Baptist Emanuel, precum și grupului de elevi ai Școlii din Iara. Vă mulțumim și vă prețuim!

Am primit vizita lui Moș Nicolae!

Astăzi a fost o zi de mare bucurie pentru noi, încă de la primele ore ale dimineții! Cu mare încantare am primit cadourile lăsate de Moș Nicolae, dovadă că am fost toți cuminți în anul care aproape a trecut! 

Mulțumim, Moș Nicolae! heart

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

“Trăiască-n fericire și-n liniște poporul

 Trăiască România, trăiască tricolorul!”

– Adrian Păunescu.

La mulți ani de 1 decembrie!  Azi, dar și în fiecare zi, să fii mândru de a ta țară.

La mulți ani, drag român! Noi suntem cei care definim România. Să fim, deci, mai buni, mai onești, mai muncitori și mai recunoscători pentru tot ce ne oferă această țară!