Noutati

Excursii de primăvară cu bunicii de la Casa Betsaida

Deși primăvara aceasta nu ne-a oferit prea multe zile însorite, am profitat la maxim de momentele frumoase și am organizat două excursii de neuitat pentru bunicii noștri.

În luna aprilie, am petrecut o zi minunată la Moara de Vânt. Bunicii au avut ocazia să vadă și să hrănească animalele, bucurându-se de compania acestora. Pentru mulți dintre ei, a fost o reîntoarcere în timp, amintindu-și de tinerețea petrecută la țară, înconjurați de natură și animale. Zâmbetele și bucuria din ochii lor ne-au făcut să înțelegem cât de importantă este această legătură cu natura.

Sarbatorile Pascale la Casa Betsaida

Sărbătorile Pascale la căminul de bătrâni Casa Betsaida au fost un prilej de bucurie și comuniune pentru toți locuitorii și personalul implicat. Această perioadă specială a fost marcată de o serie de activități și tradiții care au adus lumină și căldură în atmosfera căminului.

Pregătirile pentru Paști au început cu mult entuziasm. Bunicii și angajații au lucrat împreună pentru a decora spațiul cu motive pascale, inclusiv vopsirea ouălor tradiționale. Această activitate a adus un sentiment de entuziasm și împărtășire a tradițiilor cu care fiecare dintre ei s-au identificat în timpul vieții lor.

Vizitatorii, care au inclus membrii familiilor, voluntari și reprezentanți ai comunităților religioase, au adus un plus de bucurie și emoție în zilele premergătoare sărbătorii. Au fost momente de împărtășire a amintirilor și trăiri duioase, iar fiecare vizită a adus un zâmbet pe chipurile tuturor.

LA MULȚI ANI 2024!

 La Mulți Ani 2024! 

Pe măsură ce încheiem un alt an plin de provocări și realizări, dorim să ne exprimăm recunoștința profundă față de toți cei care au făcut posibil succesul Asociației Casa Betsaida în 2023.

 

Un mare mulțumesc echipei noastre dedicate de angajați, care au muncit cu pasiune și devotament pentru a oferi cele mai bune servicii și îngrijire rezidenților noștri. Fiecare dintre voi a adus lumină și căldură în viețile seniorilor noștri.

 

Mulțumim colaboratorilor și aparținătorilor pentru încrederea și sprijinul constant. Relațiile și parteneriatele pe care le-am construit împreună sunt coloana vertebrală a comunității noastre.

 

Un salut special voluntarilor și sponsorilor noștri generoși. Fără dedicarea și generozitatea voastră, multe dintre proiectele și activitățile noastre nu ar fi fost posibile. 

 

O Sărbătoare Plină de Bucurie: Cadourile de Crăciun

În atmosfera plină de spiritul sărbătorilor, angajații și beneficiarii căminului de bătrâni Casa Betsaida au avut parte de o surpriză minunată în acest sezon festiv. Moș Crăciun a adus zâmbete și bucurie oferind cadouri tuturor celor implicați în viața acestei comunități speciale.

Gestul generos al lui Moș Crăciun a adus un strop de lumină și căldură în inimile tuturor. Fiecare angajat și fiecare beneficiar a primit cu dragoste și recunoștință aceste daruri, simbolizând spiritul generozității și al iubirii în această perioadă specială a anului.

Cadourile au fost un prilej de bucurie și emoție, o expresie a iubirii și grijii pentru toți cei implicați în viața căminului! 

Sărbătoarea Nașterii Domnului să aducă lumina, bucurie și speranță în inimile fiecăruia dintre voi.

Sărbători fericite!

Colindele voastre, bucuria noastră!

 Pe măsură ce ne pregătim să încheiem acest an minunat, dorim să transmitem cele mai sincere mulțumiri și aprecieri tuturor grupurilor de colindători care ne-au vizitat în ultimele zile: Fundația AMIC, Liceul Baptist Emanuel, copiii de la grădinița și școala din Răcătău, Biserica Penticostala Speranța și preoții Ortodocși din Salicea și Ciurila.

 Momentul plin de bucurie și colindele voastre au adus lumină și căldură în inimile noastre și ale bunicilor noștri. Gestul vostru ne-a adus emoții și amintiri prețioase în această perioadă specială a sărbătorilor de iarnă.

 Sănătate, bucurie și mulțumiri din inimă vă trimitem în drumul vostru. Mulțumim că ați adus spiritul sărbătorilor la Casa Betsaida!

Magia Crăciunului la Casa Betsaida: Împodobirea bradului și bucuria primirii cadourilor!

În acest minunat video, te invităm să pătrunzi în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă alături de noi, la Casa Betsaida. Împreună, pornim într-o călătorie plină de bucurie și emoție, în timp ce împodobim bradul de Crăciun, transformând fiecare ramură într-o poveste a speranței și a iubirii. Descoperă farmecul momentului când comunitatea noastră se adună pentru a împărtăși cadouri, simboluri ale generozității și solidarității. Privește cum zâmbetele se înmulțesc și cum inimile se umplu de căldura spiritului sărbătorilor. Acest video este o invitație către magia autentică a Crăciunului, plină de emoții și surprize, la Casa Betsaida - locul unde se naște speranța și se conturează bucuria fiecărui suflet.

De ziua copilului

Cândva am fost și noi copii și ne doream să creștem mari. Și timpul a trecut și, vrând-nevrând, dorința ni s-a împlinit. Și am crescut mari și am uitat de joc și joacă.

Dar ieri ne-am amintit de copilărie și de fericirea ce ne-o aducea! Și ce zi am avut!!! După o scurtă încălzire în aer liber, am redescoperit jocurile de odinioară. Și apoi am fost și la frumoasa piesă "Petrică și lupul". Voi o mai știți? Iar ziua nu ar fi fost completă fără vizita la cofetărie! Un deliciu! 

Ahhhh, copilărie dragă, ce dor ne-a fost de tine! 

La mulți ani, copile drag, oriunde ai fi și oricâți ani ai avea! 

La mulți ani! 

1 Iunie 2023 

1 Mai frumos!

Ieri ne-am bucurat din plin de ziua de 1 mai și dorim să împărtășim și cu dumneavoastră frânturi din această zi frumoasă!

Suntem recunoscători pentru soare, pentru căldura lui, pentru gradina frumoasă în care ne putem relaxa, pentru sport, pentru sănătatea pe care o menținem prin cât mai multă și mai variată mișcare, pentru prieteniile create între noi, pentru fiecare motiv de bucurie, pentru fiecare vizită, pentru mâncarea delicioasă și pentru o primăvară mult dorită!

Și pentru acest 1 mai frumos!

Hristos a Înviat!

După zile pline de pregătiri, azi sărbătorim ziua în care a înviat Isus! Iar învierea Lui ne aduce promisiunea că:

"În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă nu ar fi fost așa, v-aș fi spus. Eu mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi!" Ioan 14:2-3

Speranța aceasta o sărbătorim azi și ne dorim să ne fie tuturor călăuză în fiecare fi!

Sărbători binecuvântate!

Hristos a Înviat!

Sărbătorile Pascale Catolice la Casa Betsaida

Fie că astăzi sărbătoriți Floriile sau Învierea Domnului, vă dorim momente fericite alături de toți cei dragi! 

Noi am avut parte în această zi de multă voie bună, de o mâncare delicioasă, de cozonac și ouă de ciocolată!

Mireasma sărbătorilor să aducă cu sine o întoarcere spre armonie, speranță, toleranță și iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!